Kosten

Multibase is er om de zaken voor de vakman te vereenvoudigen. Wij gaan het dan ook niet moeilijker maken met complexe tarieven en financiële toestanden. Ook ons prijsmodel is heel eenvoudig!

Slechts €10,- per medewerker

Om gebruik te kunnen maken van de vele voordelen van Multibase betaal je een vaste maandprijs van €10,- per medewerker, exclusief btw. Voor deze maandprijs krijgt een medewerker een eigen account met volledige toegang tot alle functies van Multibase.

Wat kost Multibase

Maandelijks opzegbaar

Een account is maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je helemaal nergens aan vast zit. Vertrekt er een medewerker, om wat voor reden ook? Dan kun je het actieve account gewoon opzeggen en heb je er geen kosten meer aan. Komt er een medewerker bij? Dan voeg je makkelijk een actief account toe voor de vaste prijs van €10,- per maand, exclusief btw.

Probeer Multibase nu 30 dagen gratis!

Meld je eenvoudig online aan en ervaar alle voordelen van Multibase zelf. Dit doe je de eerste 30 dagen volledig gratis en vrijblijvend. Wij zetten niets ongevraagd door. Na 30 dagen ontvang je van ons een mail met het verzoek om aan te geven wat jij met je account wilt doen.

Je kunt je account opzeggen

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het is natuurlijk mogelijk dat jij onvoldoende voordeel ervaart van het gebruik van Multibase om je account voort te willen zetten. Je hebt dan de mogelijkheid om van een betaald account af te zien. In dit geval kies je er na 30 dagen voor om je account op te zeggen, wat wij natuurlijk bijzonder jammer zouden vinden. Je hebt dan geen kosten of verplichtingen.

Probeer 30 dagen gratis

Wij zijn er van overtuigd dat Multibase jouw werk makkelijker en efficiënter maakt. We willen je niet opzadelen met lastige contracten of opzegtermijnen, dus kun je Multibase 30 dagen gratis uitproberen, geheel vrijblijvend.

Binnen 30 dagen krijg je een e-mail met de vraag wat je met je account wilt doen. Je kunt er dan voor kiezen om op te zeggen (wat we natuurlijk jammer zullen vinden) of om een betaald account af te nemen.

Door aan te melden ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.