Mogelijkheden

Multibase biedt veel interessante mogelijkheden voor de professional. De totaalsoftware maakt de administratieve processen makkelijker, sneller én efficiënter. Dit doet de software op 5 verschillende vlakken, namelijk: producten, calculaties, offertes, facturen en werkbonnen.

Onder meer dakdekkers, timmermannen en installateurs profiteren al van de voordelen van Multibase. Lees meer over de mogelijkheden van Multibase en ook jij wilt gegarandeerd gaan profiteren van Multibase!

Calculeren, offereren, werkbonnen maken en factureren

Producten

Multibase maakt het mogelijk om al je eigen producten eenvoudig te beheren. Daarnaast zorgt de totaalsoftware voor de vakman ervoor dat je makkelijk producten met netto- en bruto prijzen kunt raadplegen bij de leverancier. Multibase is gekoppeld met meer dan 100 leveranciers.

Offertes

Het opstellen en versturen van vrijblijvende offertes is voor velen niet één van de favoriete bezigheden. Het kost veel tijd en in sommige gevallen krijg je er niets voor terug. De offerte is immers vrijblijvend. Tijd besparen op het maken van offertes is dan ook wenselijk en dit doe je eenvoudig met Multibase. Verstuur de offertes digitaal. Klanten kunnen de offerte online ondertekenen. Sneller kan het niet!

Calculaties

Calculaties zijn voor veel vakmannen een noodzakelijk kwaad. Als het dan toch moet gebeuren, dan maar beter zo makkelijk en zo snel mogelijk. Het kan met Multibase! Je kunt nieuwe opdrachten direct calculeren op basis van je eigen condities. Natuurlijk schakel je eenvoudig direct over op het maken van facturen, offertes of werkbonnen via Multibase.

Servicecontracten

Wanneer je bijvoorbeeld CV-monteur bent, voer je ook jaarlijks onderhoud uit op CV-installaties. Deze periodieke klussen zet je eenvoudig in Multibase en vervolgens worden er automatisch werkbonnen aangemaakt wanneer het tijd is om het onderhoud uit te voeren. Dit geldt uiteraard niet alleen voor CV-onderhoud maar ook voor alle andere periodieke werkzaamheden.

Facturen

Factureren kost onnodig veel tijd, vooral omdat de gegevens die gebruikt worden op de facturen al aanwezig zijn op bijvoorbeeld werkbonnen en offertes. De informatie is er, maar staat niet in het juiste document. Dat wordt opnieuw invoeren! Met Multibase hoeft dit niet. Je kunt de informatie eenvoudig van offertes en werkbonnen laten overnemen op de facturen.

Werkbonnen

Werkbonnen zijn belangrijk voor een goed verloop van de zaken, maar het maken en verwerken van werkbonnen rooft veel tijd weg uit de agenda. Deze tijd bespaar je met Multibase. Je kunt werkbonnen eenvoudig aan medewerkers koppelen. Via de app op de smartphone of tablet kunnen medewerkers direct uren en materialen invoeren en de klant digitaal laten tekenen voor de werkzaamheden.

Probeer 30 dagen gratis

Wij zijn er van overtuigd dat Multibase jouw werk makkelijker en efficiënter maakt. We willen je niet opzadelen met lastige contracten of opzegtermijnen, dus kun je Multibase 30 dagen gratis uitproberen, geheel vrijblijvend.

Binnen 30 dagen krijg je een e-mail met de vraag wat je met je account wilt doen. Je kunt er dan voor kiezen om op te zeggen (wat we natuurlijk jammer zullen vinden) of om een betaald account af te nemen.

Door aan te melden ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.