Over Multibase

Multibase is een product van Infrasoft B.V. te Zutphen. Infrasoft is een gerenommeerd aanbieder van (totaal)software en apps voor professionals in de infrabranche. Uitvoerders, opdrachtgevers en toezichthouders ervaren dagelijks de voordelen van de oplossingen van Infrasoft. Multibase biedt dé totaalsoftware voor de vakman.

Wat is Multibase precies?

Multibase biedt een totaaloplossing voor de vakman. Niet alleen op kantoor biedt Multibase voordelen, maar ook zeker voor de medewerkers in de buitendienst. Je bedrijf kan veel tijd - en dus geld - besparen door gebruik te maken van de totaalsoftware. Multibase is hét product om de administratieve processen makkelijk en snel te stroomlijnen.

Van werkbonnen tot facturen

Als professional wil je je zo veel mogelijk bezighouden met je core business. Helaas gaat er veel tijd verloren aan het voeren van de administratie. Het maken van werkbonnen, facturen, calculaties en offertes kost veel tijd. Deze tijd steek je liever in het uitvoeren van je kerntaken. Daar is immers groei en succes nodig, daar ligt je passie! Multibase biedt de mogelijkheid om binnen een enkel programma alle nodige documenten op te stellen en te verwerken, van werkbonnen tot facturen.

Tijd besparen op de administratieve processen

Multibase is een slim softwareprogramma dat een totaaloplossing biedt voor alle administratieve processen waar de vakman mee te maken heeft. Gegevens worden eenvoudig eenmalig ingevoerd en vervolgens op de juiste wijze weer toegepast in nieuwe documenten. Dit betekent dat je niet steeds weer dezelfde informatie in moet voeren. Dat levert al een flinke tijdbesparing op. Besteed je veel tijd aan het verwerken van urenlijsten en boekingen van materialen? Ook deze tijd kun je besparen door gebruik te maken van de Multibase app voor tablets en smartphones.

Een praktische Multibase app voor onderweg

Multibase maakt het mogelijk om vanuit de bedrijfswagen of vanaf een werklocatie eenvoudig werkbonnen te raadplegen via de smartphone of tablet. Daarnaast biedt de Multibase app mogelijkheden voor het invoeren van materialen en uren. Dit voorkomt een papierwinkel in de auto én op kantoor. Uiteraard bespaart het direct de tijd voor het verwerken van al deze kladpapiertjes. De Multibase app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten.

Direct calculeren met je netto tarieven

Wij hebben Multibase als totaaloplossing zo ontwikkeld dat je de eigen inkoopcondities eenvoudig kunt inlezen. De software is met ruim 100 leveranciers gekoppeld. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je altijd real time kunt calculeren met je netto tarieven. Ontdek de vele mogelijkheden van Multibase nu 30 dagen gratis en vrijblijvend!

Probeer 30 dagen gratis

Wij zijn er van overtuigd dat Multibase jouw werk makkelijker en efficiënter maakt. We willen je niet opzadelen met lastige contracten of opzegtermijnen, dus kun je Multibase 30 dagen gratis uitproberen, geheel vrijblijvend.

Binnen 30 dagen krijg je een e-mail met de vraag wat je met je account wilt doen. Je kunt er dan voor kiezen om op te zeggen (wat we natuurlijk jammer zullen vinden) of om een betaald account af te nemen.

Door aan te melden ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.